Dark World International logo

Basgitaar Rotterdam

Dark World moon logo

Bij Dark World in Rotterdam ben je van harte welkom als je op zoek bent naar basgitaar les in Rotterdam. Als ervaren docent mag je van mij een uitstekende begeleiding verwachten. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je net begint met het spelen van gitaar, of dat je al wat meer gevorderd bent. Ook gitaarles aan huis is bij mij een mogelijkheid. Zo kun je altijd en overal beschikken over een perfecte begeleiding.

Het kunnen bespelen van een instrument vereist oefening en kennis. Met de juiste ondersteuning en begeleiding kan iedereen leren gitaar spelen. Van bekende hits tot aan oude klassiekers die iedereen kent. Een gitaar is een prachtig instrument met een zeer herkenbaar geluid. Het brengt de juiste sfeer tijdens een feestje, maar kan ook een leidend instrument zijn als onderdeel van een band.

De basgitaar is een zeer veelzijdig instrument welke zowel voor klassieke als moderne muziek gebruikt kan worden. Tijdens mijn basgitaar les in Rotterdam komen veel verschillende aspecten aan bod. Je leert niet alleen hoe je de basgitaar moet bespelen, maar ik laat je ook zien hoe je verschillende akkoorden moet samenvoegen tot een melodie. Mijn lessen worden daarbij altijd aangepast aan jouw niveau van spelen.

Basgitaar les in Rotterdam

Als docent ben je bij mij van harte welkom als je net begint met gitaarspelen, maar ook als je jouw kennis naar een hoger niveau wilt brengen. De gitaarlessen worden gegeven in een tempo dat jij prettig vindt. Uiteraard kun je daarbij rekenen op een perfecte ondersteuning en begeleiding. Daardoor wordt basgitaar les in Rotterdam niet alleen heel leerzaam, maar ook leuk.

Natuurlijk wordt er tijdens mijn lessen ook aandacht besteed aan de theorie voor het leren basgitaar spelen. Hierbij kun je denken aan het leren lezen van noten. Als basgitaar leraar in Rotterdam kom ik tevens graag bij je thuis. Door basgitaar les aan huis te nemen in Rotterdam, kun je op jouw eigen tempo basgitaar leren spelen zonder dat je daarbij je woning hoeft te verlaten.

Zo kun je genieten van een professionele begeleiding wanneer jou dat uitkomt. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je basgitaar les bij Dark World in Rotterdam wilt volgen. Je krijgt 1x per week les. De basgitaar les in Rotterdam worden in het Engels gegeven maar de Nederlandse taal wordt prima verstaan. Neem vrijblijvend contact met mij op als je interesse hebt in basgitaar les in Rotterdam. Ook als je nog vragen hebt beantwoord ik deze graag voor je.

Nu met een kanaal op YouTube

Het YouTube-kanaal, https://www.youtube.com/c/musictheorythelanguageofsound, begeleidt het boek Music Theory: The Language of Sound. Dit kanaal toont auditieve videovoorbeelden van notenbalken, akkoorden, progressies, arrangementen en melodieën waarover in het boek wordt geschreven.

Contact us

Dark World International logo

Do you have any questions? Ask them here!