Dark World International logo

Gitaarles aan huis Rotterdam

Dark World moon logo

Als je op zoek bent naar gitaarles aan huis in Rotterdam sta ik graag voor je klaar. Als ervaren gitaardocent voorzie ik je van een uitstekende begeleiding op jouw eigen leertempo. Daarnaast zijn mijn lessen geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Op deze manier leer je op een leuke manier gitaar spelen vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving. De gitaar is een prachtig en veelzijdig instrument.

Om deze op de juiste manier te kunnen bespelen is een goede begeleiding van groot belang. Als ervaren gitaardocent help ik je daar graag bij. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je net begint met spelen of al wat verder gevorderd bent in het spelen van gitaar. Gitaarles aan huis in Rotterdam biedt je daarnaast nog een aantal voordelen. Zo hoef je geen extra tijd vrij te maken om naar een muziekschool te reizen.

Pic of a guitar
Je kunt dus leren op het tijdstip en de dag dat jou uitkomt. Mijn lessen worden daarbij altijd op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat je gitaar leert spelen op jouw eigen leertempo. Het niveau is daarbij natuurlijk niet van belang. Naast het leren spelen van akkoorden, de juiste vingerzetting of het herkennen van tonen, wordt ook de theorie niet overgeslagen. Zo krijg je nog meer inzicht in het instrument waardoor je op de juiste manier leert gitaar spelen.

Gitaarles aan huis in Rotterdam

Goed gitaar of basgitaar kunnen spelen vereist veel oefening. Toch is het bespelen van dit instrument snel aan te leren door middel van een professionele ondersteuning en begeleiding. Als ervaren docent geef ik je tijdens de lessen waardevolle tips en aanwijzingen. Zo verbeter je jouw niveau op een prettige en leuke manier. Mijn gitaarlessen worden gegeven in het Engels maar de Nederlandse taal wordt verstaan.

Iedereen is dan ook van harte welkom. Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met het muziekgenre dat je graag wilt leren spelen op je gitaar. Zo kun je binnen afzienbare tijd zelf een prachtige melodie spelen uit de muziekstijl van jouw keuze. Naast gitaarles aan huis, is het ook mogelijk om deze bij Dark World in Rotterdam te volgen.

Hier kun je bijvoorbeeld voor kiezen als je niet de beschikking hebt over voldoende ruimte. Als je op zoek bent naar gitaarles aan huis in Rotterdam voorzie ik je graag van de juiste begeleiding. Of je nu een beginnend gitaarspeler bent of al wat langere tijd bezig bent met het maken van muziek. De lessen worden wekelijks verzorgd bij Dark World, of bij jou thuis. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Nu met een kanaal op YouTube

Het YouTube-kanaal, https://www.youtube.com/c/musictheorythelanguageofsound, begeleidt het boek Music Theory: The Language of Sound. Dit kanaal toont auditieve videovoorbeelden van notenbalken, akkoorden, progressies, arrangementen en melodieën waarover in het boek wordt geschreven.

Contact us

Dark World International logo

Do you have any questions? Ask them here!